Hej igen kära blogg!

Idag har varit en härlig dag, jag har varit ledig och bara njutit av det härliga vädret! Midsommar firade jag med ett par vänner i deras stora sommarhus, det var underbart! Det var nära till stranden och vi badade flera gånger, både på dagen och på natten när det var mörkt, men riktigt ljummet och skönt i vattnet. Det är något speciellt med att kunna göra så, bara springa ner i en handduk, hoppa i och sen springa in igen.

Nu har jag dock kommit hem från firandet och promenerat runt lite i stan, ätit lite glass och njutit så mycket jag kan. Det är sådär lagom varmt ute nu, liksom varmt men inte så brännande och tryckande. Här och där kommer en liten bris och sveper förbi, det är superskönt för det hade nog kunnat bli lite för varmt annars när solen gassar. För en gångs skull använder jag faktiskt solkräm och det är skönt för nu slipper jag faktiskt bränna mig. Jag har slarvat mycket med det innan och sen fått sitta där på kvällarna och pilla bort hud som fjällar! Nu slipper jag smörja in mig så mycket på kvällarna också, som jag fick göra innan när jag bränt mig illa.

Nu på sommaren har jag lite svårt att äta så mycket, så det blir att jag äter lite lättare måltider istället. Mycket sallad blir det, ceasarsallad och kycklingsallad och bönsallad. Köttbullar är ju så oerhört gott, men jag kan inte förmå mig till att äta det nu i värmen. Om det är kyligt någon dag kanske det går bättre. Men glass kan väl räknas som mat, iallafall ibland va? Hihi!

Nu sitter jag iallafall inne vid datorn och varvar ner lite till, jag ska snart ta och äta något, något lite bättre än glass. Jag funderar på att göra en wok med nudlar, kyckling och lite frysta grönsaker. Det kan nog vara lätt och lite lagom, mättande utan att bli för mäktigt.

Svart bh utan axelband

En sån här i svart eller hudfärgad, vad tror ni?

Hur som helst, för att återgå till det jag tänkte skriva om. Jag sitter och shoppar lite på nätet, jag letar fortfarande efter en snygg halter neck-bh. Det lutar däremot mer åt en strapless, som bara sitter runt bysten. De är ju också jättesnygga, men jag känner mig lite naken. Å andra sidan kanske det är skönt nu på sommaren, och jag vänjer mig ju nog ganska snabbt. Jag hittade en axelbandslös som ser ut som den på bilden, som jag funderar på. Den är ju väldigt enkel och stilren, så jag tror att den kan funka bra. Eller om jag tar en i beige/hudfärg istället, så den inte syns lika mycket, jag får se.

Problemet är ju bara att det inte är en svensk butik. Jag gillar ju inte att köpa saker med mitt kort och så, det känns otäckt att behöva lämna ut så många uppgifter om mig själv och min bank. Jag googlade lite på alternativ till betalkort, för jag ville hitta lite andra sätt att betala. Jag hittade den här sidan om bingo, som jag inte sett innan. Tydligen hade de information om betalningsmetoder också, som du hittar i menyn till vänster. Det var rätt intressant, för jag trodde at bingo-siter bara hade med bingo att göra. Men tji fick jag! Dessutom tycker jag det var bra förklarat och en lagom lång text. Ibland kan det bli så fruktansvärt långa texter!

Jag funderar på att använda en sådär eWallet, som gör att man bara behöver lämna ut uppgifterna om mig och banken till den. Sen gör den jobbet mellan sig själv och där man handlar. Det finns ju några att välja på, men jag tänkte kolla in lite mer på Neteller. Den verkar bra tycker jag. Om jag inte är nöjd med den däremot, så tänkte jag testa om man kunde köpa ett sånt där paysafecard. Tydligen köper man ett sånt i en butik, och sen använder man den som ett presentkort ungefär. Men eftersom jag köper ganska mycket på nätet, tyvärr, så tror jag att en eplånbok som Neteller kan funka bra.

Nej, nu ska jag slita mig från datorn och slänga ihop den där woken! Imorgon ska jag ut på en picknick men min ena väninna, det ska bli trevligt! Ha det bäst!

Sol och sommar!