bård blommor

Livet är bra märkligt ibland och ibland är det bara helt… ja.. omärkligt. Inget särskilt händer, inga överraskningar, inga toppar eller dalar och det bara flyter på utan att man tänker på det särskilt mycket.

Därför tänkte jag börja blogga! Sätta ord på de där omärkvärdiga dagarna man aldrig kommer minnas. Förhoppningsvis kommer det passera en och annan märklig dag också, en sån dag som man kommer tänka tillbaka på och minnas.

Men för mig och de flesta andra  är ju livet framförallt som ett tuffande ånglok, det rullar på i samma takt och samma spår dag för dag . I alla fall om man skalar bort alla onödiga stressmoment och uppförstorade händelser som att man inte fick tag i de där skorna man ville köpa eller inte hann gå till frisören innan festen.

Det märkliga behöver egentligen inte heller vara särskilt märkvärdigt för att sticka ut. Det handlar nog mest om tajming, rätt händelse eller sak vid rätt tidpunkt kan bli något fantastiskt även om det bara rör sig om något så simpelt som att se en fågel sitta på en gren eller känna solens strålar mot huden.

Ja jag vet, det här låter flummigt och jag kanske inte är den bästa på att uttrycka hur jag menar, men jag tror ändå att ni som vet vad jag menar förstår och ni andra kommer att förstå när ni upplever det.

Jag hoppas ni kommer tycka det blir kul att följa bloggen som jag kommer fylla med sånt som händer i livet just nu, stort som smått!